flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "Правові ініціативи" (м. Краснодар, Краснодарський Край, російська федерація)

03 лютого 2023, 10:48

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю "Юридична компанія "Правові ініціативи"

(вулиця Лінейна, будинок 24, місто Краснодар, Краснодарський Край, російська федерація, 350063)

У підготовчому засіданні у справі № 910/60/22 16.01.2023 судом оголошено перерву до 09.02.23 о 14:40 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №  41 .

 

Згідно із частиною 1 статті 202 Господарського процесуального кодексу України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

У відповідності до частини 3 статті 202 Господарського процесуального кодексу України якщо учасник справи або його представник були належним чином повідомлені про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі:

1) неявки в судове засідання учасника справи (його представника) без поважних причин або без повідомлення причин неявки;

2) повторної неявки в судове засідання учасника справи (його представника) незалежно від причин неявки;

3) неявки представника в судове засідання, якщо в судове засідання з’явилася особа, яку він представляє, або інший її представник;

4) неявки в судове засідання учасника справи, якщо з’явився його представник, крім випадків, коли суд визнав явку учасника справи обов’язковою.

Суд інформує учасників судового процесу, що ознайомлення з матеріалами справи проводиться по середам та п'ятницям з 14:00 за умови раніше поданого клопотання.

 

Суддя                                                                                                              Н.Плотницька