flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Сагуна Олександра Васильовича та Кириченко Анни Денисівни

19 грудня 2022, 12:29

До уваги

Сагуна Олександра Васильовича та Кириченко Анни Денисівни

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва (суддя Ломака В.С.) від 13.12.22 було відкрито провадження у справі № 910/9657/22 за позовом Департаменту комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) до Товариства з обмеженою відповідальністю «Веріс-Форм», Поковби Івана Михайловича, Сагуна Олександра Васильовича та Кириченко Анни Денисівни про скасування державної реєстрації права власності, визнання недійсними рішення, актів, свідоцтва, договору та результатів прилюдних торгів. Підготовче засідання призначено на 18.01.23 р. о 14:40 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 8.

Також, відповідно до змісту резолютивної частини ухвали Господарського суду міста Києва від 13.12.22 Сагуну Олександру Васильовичу та Кириченко Анні Денисівні (як відповідачам у зазначеній справі) встановлено строк – п’ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі для подання до суду відзиву на позовну заяву, оформленого відповідно до вимог статті 165 Господарського процесуального кодексу України, а також всіх доказів, що підтверджують заперечення проти позову; копії вказаного відзиву та доданих до нього документів надіслати позивачу одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, а також попереджено вказаних осіб, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи відповідно до частини 2 статті 178 Господарського процесуального кодексу України. При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідачі повинні про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (частини 3,4 статті 80 Господарського процесуального кодексу України).

З повним текстом ухвали Господарського суду міста Києва від 16.11.2022 можна ознайомитись у ЄДРСР за посиланням: https://reyestr.court.gov.ua/.

Суддя Ломака В.С.