flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ "БДЖІЛКА ПЕЧЕРСЬКА"

14 жовтня 2022, 12:34

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю "БДЖІЛКА ПЕЧЕРСЬКА" (03150, місто Київ, вулиця Велика Васильківська, будинок 72)!

Повідомлення у справі №910/9074/22

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 12.10.22 було ухвалено:

  1. Прийняти позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ЛЬВІВСЬКА ПИВНА КОМПАНІЯ" (79069, Львівська обл., місто Львів, вулиця Шевченка, будівля 323) до Товариства з обмеженою відповідальністю "БДЖІЛКА ПЕЧЕРСЬКА" (03150, місто Київ, вулиця Велика Васильківська, будинок 72) про стягнення 262 116,05 грн, до розгляду та відкрити провадження у справі.
  2. Розгляд справи проводити за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.
  3. Запропонувати відповідачу у строк не пізніше п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, з урахуванням положень п. 4 розділу Х Прикінцевих положень Господарського процесуального кодексу України, подати до суду відзив на позовну заяву, оформлений відповідно до вимог статті 165 Господарського процесуального кодексу України, а також всі докази, що підтверджують заперечення проти позову; забезпечити направлення позивачу копії відзиву на позов та доданих до нього документів, докази на підтвердження такого направлення разом з відзивом надати суду. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи відповідно до частини 2 статті 178 Господарського процесуального кодексу України. При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. 3, 4 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України).
  4. Запропонувати позивачу у строк не пізніше п’ять днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати відповідь на відзив в порядку статті 166 Господарського процесуального кодексу України, копію якого направити відповідачу в той самий строк, докази направлення надати суду разом з відповіддю на відзив.
  5. Визначити відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив (якщо такі будуть подані) – протягом п’яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Увага!

У зв’язку з відсутністю бюджетних асигнувань на оплату послуг з пересилання поштових відправлень Господарський суд міста Києва 29.09.2022 припинив відправку кореспонденції засобами поштового зв’язку.

Рекомендуємо учасникам судового процесу:

1) по можливості отримувати документи нарочно в приміщенні суду;

2) використовувати для отримання документів засоби електронного зв’язку:

  • Електронний кабінет підсистеми ЄСІТС “Електронний суд”;
  • поштову скриньку, створену в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, за адресою: https://mail.gov.ua
  • інші електронні поштові скриньки (за умови наявності письмової згоди учасника судового процесу надсилати суду підтвердження про отримання документів);

3) при зверненні до суду зазначати актуальні номери телефонів для передачі телефонограм.

Суддя Демидов В.О.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» - 14.10.2022.