flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГО УА" (м. Київ)

05 жовтня 2022, 11:53

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГО УА"

(проспект Відрадний, буд. 95, м. Київ, 03134)

 

Повідомлення про відкриття провадження у справі № 910/8150/22

 

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ЦІЛІСНИЙ МАЙНОВИЙ КОМПЛЕКС 103"  вул. Дніпровська набережна, буд.19-А, м. Київ, 02081 (поштова адреса: 03061, м. Київ, пр-т Відрадний, 103)

до    Товариства з обмеженою відповідальністю "ЕНЕРГО УА"  проспект Відрадний, буд. 95, м. Київ , 03134

про  стягнення 22947,34 грн.

 

 

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 04.10.2022 (суддя Селівон А.М.) прийнято до розгляду позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "ЦІЛІСНИЙ МАЙНОВИЙ КОМПЛЕКС 103" та відкрито провадження у справі № 910/8150/22, постановлено розгляд справи здійснювати в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

- Встановлено відповідачу строк для подання відзиву на позов – протягом 15 днів з дня вручення даної ухвали, та для подання заперечень на відповідь на відзив (якщо така буде подана) – протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив. Відповідачу надати суду докази направлення відзиву та заперечень на адресу позивача.

Попереджено відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України).

Звернено увагу відповідача, що відповідно до ч. 4 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України якщо відзив не містить вказівки на незгоду відповідача з будь-якою із обставин, на яких ґрунтуються позовні вимоги, відповідач позбавляється права заперечувати проти такої обставини під час розгляду справи по суті.

- Встановлено позивачу строк для подання відповіді на відзив протягом 5 днів з дня отримання відзиву на позов (якщо такий буде подано). Позивачу надати суду докази направлення відповіді на відзив на адресу відповідача.

- Повідомлено учасників справи, що додаткові письмові докази, висновки експертів, клопотання, заяви, пояснення можуть бути подані до суду у строк до 04.11.2022 року (включно), з дотриманням вимог до форми та змісту заяв з процесуальних питань, встановлених статтею 170 Господарського процесуального кодексу України, а також з  урахуванням основних засад (принципів) господарського судочинства, зокрема,  змагальності та рівності всіх учасників процесу перед законом та судом.

- Запропоновано сторонам надати суду актуальні адреси електронної пошти та номери засобів телефонного зв`язку з метою отримання від суду інформації щодо ходу розгляду справи.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет - «05» жовтня 2022 року.

 

 

 

Суддя                                                                                                 А.М.Селівон