flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичну особу-підприємця Косолапова Андрія Єгоровича (Харківська область, Балаклійський район, с.Вербівка)

09 серпня 2022, 15:15

До уваги Фізичну особу-підприємця Косолапова Андрія Єгоровича   

(адреса: 64219, Харківська область, Балаклійський район, село Вербівка, вулиця Свободи, будинок 77)

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 21 лютого 2022 року в справі № 910/2420/22 за позовом Фізичної особи-підприємця Косолапова Андрія Єгоровича  до Товариства з обмеженою відповідальністю "АПСТОУН УКРАЇНА", про стягнення                      18 133,86 грн. позовну заяву залишити без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків, та встановлено сім днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

Вказаною ухвалою Фізичній особі-підприємцю Косолапову Андрію Єгоровичу  встановлено спосіб усунення недоліків позовної заяви:

- шляхом подання до суду  інформації щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до позовної заяви у письмовому вигляді;

-  шляхом подання до суду попереднього (орієнтовного) розрахунку суми судових витрат, які позивач поніс і які очікує понести в зв’язку із розглядом справи.

Документи (пояснення, інформація, тощо), подані в зв’язку з усуненням недоліків позовної заяви, направити відповідачу, докази чого надати суду.

Крім цього ухвалою від 21.02.2022 попереджено позивача, що відповідно до частини четвертої статті 174 ГПК України у разі якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається особі, що звернулася із позовною заявою.

Ухвала набирає чинності з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

     

Суддя                                                                                                         І.В. Усатенко

 

На виконання приписів частини 1 статті 9 Господарського процесуального кодексу України з метою дотримання права учасників справи та будь-яких осіб, які не є учасниками справи, на доступ до судових рішень у порядку, встановленому законом ухвалу суду від 21.02.2022 у справі № 910/2420/22 оприлюднено в електронній формі у Єдиному державному реєстрі судових рішень (www.reyestr.court.gov.ua).

 

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» - 09 серпня 2022 року.