flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «НІКО ТЕНДЕС АВТО» (код ЄДРПОУ: 35841045)

20 червня 2022, 14:35

До уваги ТОВ «НІКО ТЕНДЕС АВТО» (код ЄДРПОУ: 35841045, адреса: вул. Краснофлотська, буд. 145 А, м. Маріуполь, Донецька область, 87500)

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 17.06.2022 у справі №910/19584/21 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Ніко Форвард Мегаполіс” до Акціонерного товариства “Державний експортно-імпортний банк України”, третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Авто Інвест”, третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Авант Мегаполіс”, третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Прайм Мегаполіс”, третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Істлайн Мегаполіс”, третя особа-5, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Діамант Мегаполіс”, третя особа-6, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Авант”, третя особа-7, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Діамант”, третя особа-8, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Техно Мегаполіс”, третя особа-9, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Ніко Тенденс Авто”, третя особа-10, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача - Товариство з обмеженою відповідальністю “Торговий дім-Ніко” про визнання припиненим договору поруки призначено судове засідання на 05.07.2022 о 12:30 год, яке відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою:  м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-б, зал №5.

Суддя С. МОРОЗОВ

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» - 20.06.2022 року.