flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Фізичної особи – підприємця Колесникової Дар'ї Володимирівни, м. Київ

03 вересня 2021, 12:00

До уваги Фізичної особи – підприємця Колесникової Дар'ї Володимирівни, м. Київ

Суддя Господарського суду міста Києва Князьков В. В., розглянувши позовну заяву Комунального підприємства "Харківські теплові мережі", м.Харків

до відповідача: Фізичної особи – підприємця Колесникової Дар'ї Володимирівни, м. Київ

про стягнення 21566,64 грн, -

УХВАЛИВ:

  1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі.
  2. Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін.
  3. Встановити відповідачу строк, який становить п’ятнадцять днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження, для подання до суду:

- відзиву на позов у порядку, передбаченому статтею 178 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство;

- доказів направлення відзиву позивачу.

  1. Встановити позивачу строк, який становить п’ять днів з дня отримання відзиву на позов, але не пізніше 01.10.2021, для подання до суду відповіді на відзив на позов, а також доказів направлення відповіді на відзив відповідачу.
  2. Запропонувати сторонам надати суду актуальні адреси електронної пошти та номери засобів телефонного зв'язку з метою отримання від суду інформації про розгляд справи.
  3. Попередити відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст. 178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. ч. 3, 4 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України).
  4. Роз’яснити учасникам справи, що докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними (ч. ч. 7, 8 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України).