flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ІТАЛТЕКС МЕРІНО”

03 вересня 2021, 11:41

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ІТАЛТЕКС МЕРІНО”

Суддя Господарського суду міста Києва Князьков В. В., розглянувши матеріали справи за позовом Військового прокурора Київського гарнізону в інтересах держави в особі Міністерства оборони України

до відповідача: Акціонерного товариства "РВС БАНК"

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю “ІТАЛТЕКС МЕРІНО”

про стягнення 215 280 грн,

УХВАЛИВ:

  1. Здійснювати розгляд справи №910/899/21 за правилами загального позовного провадження.
  2. Призначити підготовче засідання у справі на 22.09.21 о 10:20 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 41 .

  1. Зобов'язати сторін надати суду у підготовчому судовому засіданні оригінали всіх документів по суті спору, доданих до позовної заяви, відзиву на позов (для огляду).
  2. Викликати для участі у засіданні представників учасників справи, повноваження яких оформити відповідно до вимог, викладених у ст.60 Господарського процесуального кодексу України, та надати суду документи, що підтверджують повноваження представників.
  3. Усі заяви, клопотання, заперечення проти заяв і клопотань подати до суду у строк до 15.09.2021 з дотриманням вимог до форми та змісту заяв з процесуальних питань, встановлених ст.170 Господарського процесуального кодексу України.
  4. Повідомити учасників справи, що інформація по справі, що розглядається, доступна на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/.
  5. Повідомити учасників процесу, що відповідно до ч.4 ст.74 Господарського процесуального кодексу України, суд не може збирати докази, що стосуються предмета спору, з власної ініціативи, крім витребування доказів судом у випадку, коли він має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов'язків щодо доказів.
  6. Запропонувати сторонам надати суду актуальні адреси електронної пошти та номери засобів телефонного зв'язку з метою отримання від суду інформації про розгляд справи.
  7. Рекомендувати учасникам судового процесу взяти участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програми EasyCon. Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми Microsoft Teams із зазначенням його облікового запису (логіну) у програмі.