flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Господарський суд міста Києва оголошує добір з призначення на вакантну посаду державної служби категорій «В» на період дії карантину

26 жовтня 2020, 11:58

Наказом в.о. керівника апарату Господарського суду міста Києва «Про оголошення добору з призначення на вакантну посаду державної служби категорії «В» в апараті Господарського суду міста Києва на період дії карантину» від 26.10.2020 №77 оголошено добір з призначення на вакантну посаду провідного спеціаліста відділу захисту інформації, адміністрування баз даних та інформаційних технологій.

Термін подання кандидатами інформації для участі у доборі через Єдиний портал вакансій державної служби (career.gov.ua) - до 18 год. 00 хв. 29.10.2020.

Добір проводиться відповідно до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020 №290.

 Контракт укладається на період дії карантину, установленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, та до дня визначення керівником державної служби переможця за результатами конкурсного відбору відповідно до законодавства.

Граничний строк перебування на зазначеній посаді державної служби становить не більше двох місяців після відміни карантину, установленого Кабінетом Міністрів України.