flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Абкадирова Едема Ніязійовича та ПрАТ “Фінансова компанія “Ваш вибір” (Україна, АР Крим, м.Сімферополь)

23 липня 2020, 12:36

До уваги

Абкадирова Едема Ніязійовича (95022, Україна, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Полюсна, буд. 11)

та Приватного акціонерного товариства “Фінансова компанія “Ваш вибір” (95017, АР Крим, м. Сімферополь, вул. Скріпніченка, буд. 30/13)

Повідомлення про відкладення підготовчого засідання у справі №910/8564/20

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 22.07.2020 у справі №910/8564/20 за позовом Абкадирова Едема Ніязійовича до 1. Приватного акціонерного товариства “Фінансова компанія “Ваш вибір”; 2. Публічного акціонерного товариства “Національний депозитарій України”; Треті особи , які не заявляють самостійних вимог щодо предмет спору: 1) Приватне акціонерне товариство “Металургійний комбінат “Азовсталь”; 2) Приватне акціонерне товариство “Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча”; 3) Приватне акціонерне товариство “Авдіївський коксохімічний завод” про визнання права власності ухвалено наступне:

Повідомити Абкадирова Едема Ніязійовича та Приватне акціонерне товариство “Фінансова компанія “Ваш вибір” про відкладення підготовчого судового засідання на 08.09.2020 о 10:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №12.

Рекомендувати учаснику судового процесу взяти участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програми Microsoft Teams.

Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми Microsoft Teams із зазначенням його облікового запису (логіну)  у прогарамі.

Повідомити учасникам судового процесу облікові записи Microsoft Teams судді Спичака О.М.: Spychak_judge@ki.arbitr.gov.ua та секретаря судового засідання Тарасюк І.М.: tarasyuk.i@ki.arbitr.gov.ua.

Повідомити учасникам судового процесу про наявність права та можливості подати клопотання про розгляд справи без участі їх представників. Повідомити учасника судового процесу про наявність права та можливості подати клопотання про розгляд справи без участі їх представників.

За відсутності в матеріалах справи належних доказів підтвердження повноважень особи на представництво інтересів учасника справи, подати відповідні докази за 3 дні до дати судового засідання шляхом направлення засобами поштового зв`язку, електронною поштою або через канцелярію суду. 

Роз’яснити учаснику справи, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, передбачених статтею 202 Господарського процесуального кодексу України.

Суддя Спичак О.М.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «23» липня 2020 року.