flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю «Холдінг «Южний» (м. Севастополь)

16 грудня 2019, 10:27

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю «Холдінг «Южний»

(м. Севастополь)

Повідомлення у справі № 910/11200/19

 

за позовом Публічного акціонерного товариства “Українська інноваційна компанія”

до 1) Товариства з обмеженою відповідальністю “Холдінг “Южний”

     2) Петракової Людмили Олександрівни

     3) Єпіфанова Анатолія Олександровича

   4) Державного реєстратора відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Гагарінського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у місті Севастополі Красільнікової Руслани Вікторівни

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Публічного акціонерного товариства «Український інноваційний банк» Дурдиєва Р.В

про визнання протиправними рішення та скасування реєстраційного запису

Суддя Полякова К.В.

 

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 13.12.2019 суд повідомляє про оголошення перерви у підготовчому засіданні на 09.01.2020 о 12:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 4. Явка представників учасників у судове засідання є не обов’язковою.

Роз’яснити учасникам, що неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, передбачених статтею 202 Господарського процесуального кодексу України.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» «16» грудня 2019 року.