flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Іщенка Олександра Анатолійовича (м. Донецьк)

12 грудня 2019, 12:41

ДО УВАГИ Іщенка Олександра Анатолійовича

(вул. Артема 197-Г, кв.97, м. Донецьк, 83004 )

Відповідно до пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N 0106/1290/14 Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

Повідомлення у справі № 910/12931/18

Враховуючи викладене, повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 09.12.2019 у справі № 910/12931/18

За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Лєон»

до відповідача-1: Публічного акціонерного товариства «Банк Камбіо»

     відповідача-2: Партнерства з обмеженою відповідальністю «Інланд Транзіт»

третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Костенко Олександр Павлович

третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору - Іщенко Олександр Анатолійович

третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача-1 – Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

про визнання договору застави майнових прав та відступлення права вимоги недійсними в частині

Суддя Андреїшина І.О.

Повторно направлено процесуальні документи для вручення відповідачу – 2 у справі - Партнерству з обмеженою відповідальністю “Інланд Транзіт” (Suite 1, the Studio, St. Nicholas Close, Elstree Herdfordshire WD6 3EW, England Great Britain) через Royal Courts of Justice (Room E16, Strand, London WC2A 2LL), в особі The Senior Master (For the attention of the Foreign Process Section). .

 Запропоновано відповідачу – 2 - Партнерству з обмеженою відповідальністю “Інланд Транзіт” надати письмові пояснення з належними доказами щодо клопотання про витребування доказів, поданого до суду 07.08.2019, в якому позивач просить витребувати від Головного центру обробки спеціальної інформації Державної прикордонної служби України інформації про перетин державного кордону України, лінії розмежування з тимчасово окупованими територіями окремих районів Донецької та Луганської областей та тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим у період з 01.01.2014 і по теперішній час громадянином Республіки Білорусь Попеско Олександр 08.05.1960 р. на підставі документів, що посвідчують особу.

Зупинено провадження у справі № 910/12931/18 до виконання судового доручення про вручення судових документів відповідачу-2 або повідомлення про неможливість такого виконання.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - 12.12.2019.