flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Ільїна Євгена Володимировича (м. Донецьк)

22 липня 2019, 14:59

До уваги Ільїна Євгена Володимировича

(83001, Донецька обл., м. Донецьк, вул. Шуйська, 12, кв. 17)

 Повідомлення про відкриття провадження у  справі  № 910/7075/19

 Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 05.06.2019 у справі № 910/7075/19 за  Акціонерного товариства Комерційний банк «Приватбанк» (01001, м. Київ, вул. Грушевського, 1Д) до    Товариства з обмеженою відповідальністю «Торговий Дім «Авалон» (01054, м. Київ, вул. Ярославів Вал, 13/2 Б, офіс) та  Ільїна Євгена Володимировича (83001, Донецька обл., м. Донецьк, вул. Шуйська, 12, кв. 17) про стягнення 69    991,26 грн було відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін. Відповідачам було встановлено  строк протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження надати суду відзив на позов у порядку, передбаченому статтею 178 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; докази направлення відзиву позивачу. Позивачу у строк протягом п’яти днів з дня отримання відзивів на позов надати суду відповідь на відзиви на позов, а також докази направлення відповіді на відзив відповідачам. Також було попереджено відповідачів, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (ч. 2 ст.         178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об'єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (ч. ч. 3, 4 ст. 80 Господарського процесуального кодексу України). Крім того повідомлено учасників справи, що інформація по справі, що розглядається, доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/.

Згідно ч.1 ст.235 Господарського процесуального кодексу України дана ухвала набирає законної сили з моменту  її підписання. Дана ухвала не підлягає оскарженню.

Суддя Спичак О.М.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - 22 липня 2019 року