flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Барбули Сергія Володимировича

04 грудня 2018, 13:56

Повідомляємо про наявність ухвали господарського суду міста Києва від 29.11.2018 р. у справі № 910/24430/15, якою призначено розгляд заяви Красотіної Олени Миколаївни про виправлення описок в рішенні та помилок у наказах господарського суду міста Києва від 03.09.18р. в засіданні господарського суду міста Києва на    10.12.18  о 13:45 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №  20 .

 

За позовом

Красотіної Олени Миколаївни

до

Бурбули Сергія Володимировича, Савочкіна Романа Михайловича,    Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «КУБ», третя особа-1, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача      Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінаста», третя особа-2, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Приватне акціонерне товариство «Експериментальне проектно-конструкторське технологічне бюро «Будпластик», третя особа-3, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача-1, відповідача-2 Солодаренко Тетяна Петрівна, третя особа-4, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача-1, відповідача-2 Рогулін Сергій Леонідович

про

про визнання права власності та зобов'язання вчинити дії

 

Суддя Чебикіна С.О.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «03» грудня 2018 року.