flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Приватного підприємства "Шик"

03 грудня 2018, 14:29

Господарський суд міста Києва в порядку статей 120-122 Господарського процесуального кодексу України, у справі

 За позовом Публічного акціонерного товариства "ПроКредит Банк"

 до відповідача-1: Фізичної особи-підприємця Нємцова Олександра Анатолійовича

 до відповідача-2: Приватного підприємства "Шик" (84601, Донецька область, м.Горлівка, вул. Інтернаціональна, буд. 89, код ЄДРПОУ 23181748)

 про стягнення 3 460 824, 21 грн.,

 

 

ПОВІДОМЛЯЄ:

 

Приватне підприємство "Шик"

(84601, Донецька область, місто Горлівка, вул. Інтернаціональна, буд. 89,

код ЄДРПОУ 23181748)

як відповідача у справі

 

про прийняття справи № 905/1419/18 до свого провадження, підготовче засідання призначено на 18.12.2018 о 14:00

 

       Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 44-В, зал судових засідань № 11 (корпус “Б”).

 

Відповідачу встановлено строк протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали подати відзив на позов, передбаченому статтею 165 Господарського процесуального кодексу України, з нормативно обґрунтованими запереченнями (за наявності) щодо наведених позивачем обставин та правових підстав позову, з якими відповідач не погоджується, із посиланням на відповідні докази та норми права, у разі повного або часткового визнання позовних вимог - вимоги, які визнаються відповідачем, обставини, які визнаються відповідачем, а також правову оцінку обставин, наданих позивачем, з якою відповідач погоджується, заперечення (за наявності) щодо заявленого позивачем розміру судових витрат, які позивач поніс та очікує понести до закінчення розгляду справи по суті, попередній (орієнтовний) розрахунок суми судових витрат, які відповідач поніс і які очікує понести в зв’язку із розглядом справи.

 Звернути увагу відповідача, що відзив повинен містити докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем та документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» – «03» грудня 2018 року.

 

 

 

Суддя                                                                                               Н. І. Ягічева