flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансовий дім "Інвестиційний союз" (83003, м. Донецьк, вул. Карпінського, 24, код 34849834)

08 серпня 2018, 15:26

        Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 31.07.2018 у справі № 910/22785/16 за позовом Публічного акціонерного товариства "ХІМНАФТОМАШПРОЕКТ" до Публічного акціонерного товариства "Комерційний банк "ПІВДЕНКОМБАНК" в особі Уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію Штогріної І.В. та товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "ЕКС-РАЙТ" за участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: приватного нотаріусу Київського міського нотаріального округу  Верповська О.В. та товариства з обмеженою відповідальністю “УПГ Спеценергомаш”, третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідачів Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача товариства з обмеженою відповідальністю "Ресурс-Транзит" та товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансовий дім  "Інвестиційний союз" про визнання договору відступлення права вимоги за іпотечним договором недійсним, продовжено строк підготовчого засідання на 30 днів та відкладено підготовче засідання на 23.08.18 о 10:00 год.

         Суддя Удалова О. Г.  

 Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

      Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «08» серпня 2018 року.