flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області (73000, м. Херсон, вул. Комкова, 87/2)

22 березня 2018, 14:59

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва 28.02.2018 суддею Підченко Ю.О. було задоволено заяву Відділу примусового виконання рішень управління державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області про заміну сторони виконавчого провадження. Замінено стягувача – Регіональне відділення Фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі на його правонаступника – Регіональне відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі,  за позовом Прокурора Нахімівського району міста Севастополя в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до Приватного підприємства «Тера-Поліс»  про стягнення 126 832,72 грн.

 

Суддя Ю.О. Підченко

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «22» березня 2018 року.