flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги прокурора Нахімовського району м.Севастополя в інтересах держави в особі регіонального відділення фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до ФОП Товстоляка Геннадія Петровича (м. Севастополь)

19 січня 2018, 14:14

ДО УВАГИ СТОРІН У СПРАВІ №919/581/13

ЗА ПОЗОВОМ

прокурора Нахімовського району міста Севастополя в інтересах держави в особі регіонального відділення фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі до фізичної особи-підприємця Товстоляка Геннадія Петровича

(м. Севастополь)

 

Повідомлення про прийняття заяви Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про відмову у задоволенні заяви регіонального відділення фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про поновлення пропущеного строку для пред’явлення наказу до виконання та видачу дублікату наказу господарського суду міста Севастополя від 27.12.2013 у справі № 919/581/13.

 

Повідомляємо, що ухвалою господарського суду міста Києва від 20.12.2017 відмовлено у задоволенні заяви регіонального відділення фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про поновлення пропущеного строку для пред’явлення наказу до виконання та видачу дублікату наказу господарського суду міста Севастополя від 27.12.2013 у справі № 919/581/13.

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

 

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «19» січня 2018 року.