flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Прокурора Балаклавського району м. Севастополя, Регіонального відділення ФДМ України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, ТОВ “Севастопольський пінобетонний завод”, ТОВ “Агрофірма “Золота балка” (м. Севастополь)

30 листопада 2017, 12:07

До уваги

Прокурора Балаклавського району міста Севастополя,

Регіонального відділення Фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі,

Товариства з обмеженою відповідальністю “Севастопольський пінобетонний завод”, Товариства з обмеженою відповідальністю “Агрофірма “Золота балка”

(м. Севастополь)

 

Повідомлення по справі №5020-7/095

 

Повідомляємо про відкладення розгляду заяви Регіонального відділення Фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про відновлення частини судової справи та заміну сторони у справі її правонаступником по справі №5020-7/095.

 

за позовом Прокурора Балаклавського району міста Севастополя в інтересах держави в особі Регіонального відділення Фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

до Товариства з обмеженою відповідальністю “Севастопольський пінобетонний завод”

за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача Товариства з обмеженою відповідальністю “Агрофірма “Золота балка”

про стягнення 37 303,93 грн.

 

Суддя Якименко М.М.

 

Розгляд заяви відкладено на 05.12.2017 о 11:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал №12.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.