flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ПП «Гірський перевал» (м. Севастополь)

20 вересня 2017, 14:59

До уваги Приватного підприємства «Гірський перевал»

(99003, м. Севастополь, вул. Комуністична, 46)

 

            Повідомлення про призначення заяви про відновлення частини судової справи та заміну сторони правонаступником № 20-11/475 до розгляду

    

 

        Враховуючи викладене, повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва 19.09.2017 суддею Усатенко І.В.

 

За заявою: регіонального відділення фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

про: відновлення частини судової справи та заміну сторони правонаступником

 

у справі № 20-11/475

 

За позовом: Регіонального відділення фонду державного майна України в Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

до: Приватного підприємства “Гірський перевал”

про: стягнення заборгованості за орендною платою

Суддя: Усатенко І.В.

Представники: без виклику сторін.

 

ОБСТАВИНИ    СПРАВИ:

Регіональне відділення Фонду державного майна України в Автономній республіці Крим та місті Севастополі звернулось до господарського суду міста Севастополя із позовом до Приватного підприємства “Гірський перевал”  про стягнення заборгованості за орендною платою та пені.

До господарського суду надійшла заява регіонального відділення фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про відновлення частини судової справи та заміну сторони правонаступником у справі № 20-11/475.

Таким чином, керуючись ст. 86, Господарського процесуального кодексу України, господарський суд,

У Х В А Л И В :

 

  1. Прийняти заяву регіонального відділення фонду державного майна в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі про відновлення частини судової справи та заміну сторони правонаступником у справі № 20-11/475 до розгляду.
  2. Розгляд заяви призначити на 11.10.17 о 12:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 9.
  3. Зобов’язати заявника направити копію своєї заяви та доданих до неї документів учасникам процесу, докази чого надати суду. У разі неможливості направлення, надати обґрунтовані письмові пояснення з цього приводу.
  4. Зобов'язати Сторін надати всі документи, які були наявності по справі № 20-11/475, підготувати письмові пояснення, в яких викласти повний перелік документів, які були наявні у втраченій справі, а в разі неможливості надання певних документів зазначити з яких причин вони не можуть бути надані сторонами самостійно, а також повідомити суду у кого такі документи мають бути витребувані чи інші шляхи їх відновлення.
  5. Зобов'язати сторін направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами статті 28 ГПК України та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.

 

Суддя                                                                                               І.В.Усатенко

                                                                            

 

Електронний варіант ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «20» вересня 2017 року.