flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Фінансовий дім «Інвестиційний союз» (м. Донецьк)

17 листопада 2016, 15:31
До уваги ТОВ «Фінансовий дім «Інвестиційний союз» (м. Донецьк)
 
Повідомлення про порушення провадження у справі №910/20338/16
 
Відповідно до пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N 01-06/1290/14 Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) - інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).
 
Враховуючи викладене, повідомляємо про порушення провадження у справі №910/20338/16
За позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Українська торгово-промислова група "Спеценергомаш"
до  1) Товариства з обмеженою відповідальністю "Ресурс-Транзит"
      2) Товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансовий дім "Інвестиційний союз"
      3) Відкрите акціонерне товариство "Хімнафтомашпроект"
про стягнення грошових коштів,
Зобов'язати сторони надати суду:
- установчі документи, свідоцтво про державну реєстрацію (перереєстрацію) юридичної особи та довідку з органу статистики або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про знаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців позивача та відповідачів на дату винесення даної ухвали (оригінали для огляду, належним чином засвідчені копії до матеріалів справи);
- власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує господарський спір, немає справи зі спору між тими ж сторонами, про той же предмет із тих же підстав, а також немає рішення цих органів з такого спору.
Зобов'язати позивача надати суду:
- оригінали доданих до позовної заяви документів для огляду у судовому засіданні;
Зобов'язати відповідачів надати суду:
      - письмовий відзив на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 59 ГПК України, з поясненнями по суті заявлених вимог та докази якими вони обґрунтовуються, докази його надіслання позивачу.
Зобов'язати учасників процесу направити в судове засідання своїх представників, повноваження яких оформити у відповідності з вимогами ст.28 ГПК України, та надати належним чином засвідчені копії документів, що підтверджують повноваження представників.
 
Суддя І.О. Андреїшина
 
Засідання відбудеться 07.12.2016 об 12:20 у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 9
Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «17.11.2016 року»