flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ДП «Дитячий та підлітковий санаторій «Таврида» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» (АР Крим, м. Євпаторія)

05 жовтня 2016, 15:19

 До уваги ДП «Дитячий та підлітковий санаторій «Таврида» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» (АР Крим, м. Євпаторія)

Повідомлення про відкладення розгляду справи №910/22975/15

 

Повідомляємо про відкладення розгляду справи № 910/22975/15 на 13.10.16. о 12:10 год.

 

За певісним  позовом Публічного акціонерного товариства “Енергобанк” в особі Уповноваженої особи фонду гарантування вкладів фізичних особі на ліквідацію ПАТ “Енергобанк”

До Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”

Третя особа Дочірнє підприємство “Дитячий та підлітковий санаторій “Таврида” Закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”

Про стягнення 2    226    882,68 грн.

 

За зустрічним позовом Приватного акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”

До Публічного акціонерного товариства “Енергобанк” в особі Уповноваженої особи фонду гарантування вкладів фізичних особі на ліквідацію ПАТ “Енергобанк”

Третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача за зустрічним позовом - Дочірнє підприємство “Дитячий та підлітковий санаторій “Таврида” Закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України “Укрпрофоздоровниця”

Про визнання припиненим договору поруки.

 

Суддя Ващенко Т.М.

 

Дочірньому підприємству «Дитячий та підлітковий санаторій «Таврида» Закритого акціонерного товариства лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» (ідентифікаційний код 02650759) надати суду письмові пояснення по суті спору з врахування викладеного в постанові Вищого господарського суду України від 06.07.16.

 

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01030, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал судових засідань № 18.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/ .

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «05» жовтня 2016 року.