flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю "АСОРТИМЕНТ ЛІКІВ"

15 липня 2024, 17:45

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю "АСОРТИМЕНТ ЛІКІВ"

(87515, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. Італійська, 116-А)

Справа № 910/7946/24

Господарський суд міста Києва повідомляє:

Департамент охорони здоров’я виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) звернувся до Господарського суду міста Києва з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «АСОРТИМЕНТ ЛІКІВ» про стягнення штрафних санкцій в розмірі 1 001,40 грн.

Розгляд справи здійснюється за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) учасників справи.

Запропоновано відповідачу, в разі наявності заперечень проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження подати відповідну заяву протягом 15 днів з дня одержання ухвали. Попередити відповідача, що у разі не подання ним в указаний строк обґрунтованих заперечень щодо розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження, він має право ініціювати перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження лише у випадку, якщо доведе, що пропустив строк з поважних причин.

Запропоновано відповідачу подати відзив на позовну заяву протягом 15 днів з дня одержання даної ухвали, а позивачу – відповідь на відзив протягом 10 днів з дня одержання відзиву в порядку статей 165-166 Господарського процесуального кодексу України.

Посилання: https://reyestr.court.gov.ua .

Суддя Підченко Ю.О.