flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Новинського Вадима Владиславовича (м. Маріуполь)

24 січня 2024, 10:39

До уваги Новинського Вадима Владиславовича (м. Маріуполь)

Справа № 910/14819/23

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Ейркрафт Груп”

до Міністерства юстиції України

за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Компанії “Smart Investments (CY) Ltd”, Софоклеуса Андреаса, Алківіадус Константіни, Іона Елени, Софоклеус Харули, Лукаїду Афродіте, Новинського Вадима Владиславовича

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Служби безпеки України

про визнання незаконним та скасування наказу, скасування реєстраційної дії, зобов’язання вчинити певні дії

Повідомляємо

про те, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 17.01.2024 у справі № 910/14819/23 було закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду по суті.

  1. Розпочати розгляд справи по суті у загальному позовному провадженні та призначити судове засідання на 14.02.24 на 14:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал №12.

Повідомити учасників справи, що явка їх представників у судове засідання не є обов'язковою.

  1. Повідомити учасників справи, що інформація по справі, що розглядається, доступна на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/ та на інформаційному сайті за посиланням: http://www.reyestr.court.gov.ua/ .
  2. Згідно з ч. 1 ст. 235 Господарського процесуального кодексу України дана ухвала набирає законної сили негайно після її оголошення.
  3. Дана ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду, відповідно до приписів статті 255 Господарського процесуального кодексу України.

Суддя О.В. Нечай

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» – «24» січня 2024 року.