flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ «Інтеррибфлот», ТОВ «Рибоконсервний комбінат «Аквамарин»

28 грудня 2023, 17:04

ДО УВАГИ

Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтеррибфлот»

(Общества с ограниченной ответственностью “Интеррыбфлот”)

(299007, м. Севастополь, вул. Радянська, 26, кв. 1)

Товариства з обмеженою відповідальністю «Рибоконсервний комбінат «Аквамарин»

(Общества с ограниченной ответственностью “Рыбоконсервный комбинат “Аквамарин”)

(299007, м. Севастополь, пр-т Генерала Острякова, 1)

ПОВІДОМЛЕННЯ

Повідомляємо про те, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 27.12.2023 року (суддя Котков О.В.) у справі № 910/19450/23 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтеррибфлот» до 1. російської федерації в особі посольства російської федерації, 2. Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтеррибфлот» (Общества с ограниченной ответственностью «Интеррыбфлот», 3. Товариства з обмеженою відповідальністю «Рибоконсервний комбінат «Аквамарин» (Общества с ограниченной ответственностью «Рыбоконсервный комбинат «Аквамарин») про припинення неправомірного використання знаку для товарів і послуг прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі №910/19450/23, призначено підготовче засідання на 30.01.24 о 12:45.

Підготовче засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал судових засідань № 6.

Встановити відповідачам строк у п'ятнадцять днів з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позов із урахуванням вимог, передбачених статтею 165 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; докази направлення відзиву позивачу.

Запропонувати позивачу у строк до 5 днів з дня отримання відзиву надати суду відповідь на відзив; докази направлення відповіді на відзив відповідачу.

Запропонувати відповідачам у строк до 5 днів з дня отримання відповіді на відзив подати до суду заперечення із врахуванням вимог статті 167 Господарського процесуального кодексу України. До заперечення застосовуються правила, встановлені частинами третьою - шостою статті 165 цього Кодексу.

Попередити відповідачів, що у разі ненадання відзиву на позов, справа згідно з ч. 9 ст. 165 Господарського процесуального кодексу України буде розглянута за наявними в ній матеріалами.

Повідомити сторін, що подання ними додаткових письмових доказів, висновків експертів, клопотань, заяв, пояснень, можуть бути подані до суду у строк - до закінчення підготовчого провадження.

Повідомити учасників справи про можливість надавати суду всі необхідні документи (заяви, пояснення, клопотання тощо) через особистий кабінет в системі Електронний суд.

Звернути увагу учасників справи, що заяви з процесуальних питань (заяви, клопотання, заперечення) учасники справи подають з дотриманням вимог ст. 169, 170 ГПК України.

Довести до відома сторін, що відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 135 Господарського процесуального кодексу України суд має право стягувати в дохід Державного бюджету України з винної особи штраф у сумі від одного до десяти розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб за невиконання процесуальних обов’язків, зокрема ухилення від вчинення дій, покладених судом на учасника судового процесу.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «ПОВІДОМЛЕННЯ для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» «28» грудня 2023 року.