flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго" в особі Структурного відокремленого підрозділу "Енергозбут Київенерго", найменування якого змінено на Акціонерне товариство "К.Енерго" (м. Курахове Донецької області)

11 липня 2023, 17:46

До уваги

 Акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго" в особі Структурного відокремленого підрозділу "Енергозбут Київенерго", найменування якого змінено на Акціонерне товариство "К.Енерго" (м. Курахове Донецької області)

Повідомляємо, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 06.07.23 по справі 7/736 За позовом Акціонерної енергопостачальної компанії "Київенерго" в особі Структурного відокремленого підрозділу "Енергозбут Київенерго", найменування якого змінено на Акціонерне товариство "К.Енерго" (м. Курахове Донецької області)  до Житлово-будівельного кооперативу "Домобудівельник" (м. Київ)  про стягнення 144.672,81 грн:

Поновлено провадження по справі, розгляд буде здійснюватись за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін (без проведення судового засідання).

 Заяви, клопотання та заперечення (з процесуальних питань) подавати тільки в письмовій формі (ч. 2 ст. 169 ГПК України) з дотриманням вимог до форми та змісту заяв з процесуальних питань, встановлених статтею 170 Господарського процесуального кодексу України.

 Повідомити учасників справи, що інформація по справі, що розглядається, доступна на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/

Ухвала набрала законної сили 06.07.2023 та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/