flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Фаєплон” (місто Маріуполь)

20 жовтня 2022, 11:55

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю “Фаєплон”

(Україна, 87526, Донецька обл., місто Маріуполь, вул. 130 Таганрозької дивізії, буд. 4)

 

за первісним позовом Комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго”

до Товариства з обмеженою відповідальністю “Фаєплон”

про стягнення заборгованості

та за зустрічним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “Фаєплон”

до Комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго”

про визнання недійсним акту звіряння розрахунків

Повідомляємо, що рішення Господарського суду міста Києва від 28.09.2022 у справі № 910/20899/20 первісний позов було задоволено частково. Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю “Фаєплон” (Україна, 87526, Донецька обл., м. Маріуполь, вул. 130 Таганрозької дивізії, буд. 4; ідентифікаційний код: 37880620) на користь Комунального підприємства виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго” (Україна, 01001, м. Київ, площа Івана Франка, буд. 5; ідентифікаційний код: 40538421) 415 695 (чотириста п’ятнадцять тисяч шістсот дев’яносто п’ять) грн 98 коп. заборгованості, 5 650 (п’ять тисяч шістсот п’ятдесят) грн 79 коп. інфляційних втрат, 7 782 (сім тисяч сімсот вісімдесят дві) грн 87 коп. 3% річних та 6  436 (шість тисяч чотириста тридцять шість) грн 95 коп. судового збору. В іншій частині первісного позову відмовлено. Витрати позивача за первісним позовом (відповідача за зустрічним позовом) по сплаті судового збору в розмірі 441,99 грн покладено на Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київтеплоенерго”. В задоволенні зустрічного позову відмовлено. Витрати позивача за зустрічним позовом (відповідача за первісним позовом) по сплаті судового збору в розмірі 2 270,00 грн покладено на Товариство з обмеженою відповідальністю “Фаєплон”.

Рішення господарського суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається до суду апеляційної інстанції протягом двадцяти днів з дня його проголошення.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Повне рішення складено 14.10.2022.

 

Електронна копія додаткового рішення в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» – «20» жовтня 2022 року.

 

 

Суддя                                                                                                        О.В. Нечай