flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Курахівська ЦЗФ"

22 вересня 2022, 17:10

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Курахівська ЦЗФ"

(останнє відоме місце реєстрації: 85621, Донецька область, Мар'їнський район, село Вовчанка (п), вулиця Нагорна, будинок 1А)

Ухвалою Господарського суду міста Києва від 21 вересня 2022 року в справі №910/8679/22 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ДТЕК Курахівська ЦЗФ" до Акціонерного товариства "Українська залізниця, про стягнення 86 039,89 грн, відкрито провадження за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення/виклику представників сторін (без проведення судового засідання).

Вказаною ухвалою позивачу встановлено строки: для подання відповідних заперечень та/або клопотання проти розгляду справи у порядку спрощеного позовного провадження – не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву, для подання відповіді на відзив – протягом 5 днів з дня його отримання. Окремо зобов'язано позивача у період з 19 жовтня по 21 жовтня 2022 року надати суду письмове підтвердження, чи не змінилась ціна позову. У випадку повного або часткового погашення відповідачем спірної заборгованості – надати докази такого погашення.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за вебадресою сторінки на офіційному вебпорталі судової влади України - http://ki.arbitr.gov.ua/sud5011/gromadyanam/csz/  та в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Суддя Павленко Є.В.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет - «22» вересня 2022 року.