flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ "Малороганський молочний завод" (Харківська обл., Харківський р-н, с. Мала Рогань)

14 вересня 2022, 16:09

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ПОВІДОМЛЯЄ:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Малороганський молочний завод" (Харківська обл., Харківський р-н, с. Мала Рогань)

Підготовче засідання, призначене на 08.09.2022 року не відбулося, у зв’язку з перебуванням судді Коткова О.В. на лікарняному.

Підготовче засідання призначено на 06.10.22 о 10:00.

Підготовче засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал судових засідань №6.

Повідомити позивача про можливість надавати суду всі необхідні документи (заяви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою або дистанційними засобами зв`язку.

Рекомендувати позивачу та його представнику брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою модулю відеоконференцзв`язку EasyCon (https://vkz.court.gov.ua) у порядку статті 197 Господарського процесуального кодексу України та відповідно до рішення ВРП від 17.08.2021 року за № 1845/0/15-21.

Сторона справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням програмного забезпечення EasyCon, не пізніше ніж за п`ять днів до кожного судового засідання із зазначенням облікового запису (логіну) та контактного телефону для зв’язку. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «ПОВІДОМЛЕННЯ для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» «14» вересня 2022 року.