flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ДО УВАГИ ТОВ "ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ГОРІЛЧАНИЙ СТАНДАРТ" (Донецька обл., м. Маріуполь)

01 вересня 2022, 12:35

ДО УВАГИ

 Товариства з обмеженою відповідальністю

"ПЕРШИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ГОРІЛЧАНИЙ СТАНДАРТ"

(Донецька обл., м. Маріуполь)

  ПОВІДОМЛЕННЯ 

  Повідомляємо про те, що ухвалою Господарського суду міста Києва від 30.08.2022 року (суддя Котков О.В.) у справі № 910/16586/18 за позовом Компанії «Зафорпо Венчез Лімітед» до Державного підприємства "Український інститут інтелектуальної власності" (Укрпатент), Товариства з обмеженою відповідальністю “Істерн Беверідж Трейдінг” та Товариства з обмеженою відповідальністю “Беверідж Трейдінг Компані” про визнання недійсними свідоцтв на знак для товарів та послуг та зобов’язання вчинити дії прийнято справу № 910/16586/18 до провадження та призначено підготовче засідання на 20.09.22 о 11:00.

Підготовче засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал судових засідань № 6.

Запропонувати сторонам надати суду письмові пояснення по справі щодо заявлених вимог та заперечень з урахуванням вказівок, що містяться у постанові Верховного Суду від 11.08.2022 року у справі № 910/16586/18.

 Звернути увагу учасників справи, що заяви з процесуальних питань (заяви, клопотання, заперечення) учасники справи подають з дотриманням вимог ст. 169, 170 ГПК України.

 Повідомити позивача про можливість надавати суду всі необхідні документи (заяви, пояснення, клопотання тощо) в електронному вигляді на електронну адресу суду через особистий кабінет в системі Електронний суд, поштою або дистанційними засобами зв`язку.

  Рекомендувати сторонам та їх представникам утриматись від участі в судовому засіданні особисто в приміщенні суду та брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою модулю відеоконференцзв`язку EasyCon (https://vkz.court.gov.ua) у порядку статті 197 Господарського процесуального кодексу України та відповідно до рішення ВРП від 17.08.2021 року за № 1845/0/15-21.

Сторона справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції з використанням програмного забезпечення EasyCon, не пізніше ніж за п`ять днів до кожного судового засідання із зазначенням облікового запису (логіну) та контактного телефону для зв’язку. Копія заяви в той самий строк надсилається учасником, що подав заяву, іншим учасникам справи (докази надіслання надати суду).

 Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «ПОВІДОМЛЕННЯ для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» «01» вересня 2022 року.