flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги приватного нотаріуса Краматорського міського нотаріального округу Задорожнього Дмитра Володимировича (м. Краматорськ)

17 серпня 2022, 15:55

До уваги приватного нотаріуса Краматорського міського нотаріального округу Задорожнього Дмитра Володимировича (84300, Донецька обл., м. Краматорськ, вул. Василя Стуса, 62, кв. 61)

 Повідомлення у справі № 910/1307/22

 за позовом Кулікова Сергія Юрійовича

до 1) Міністерства юстиції України, 2) Полякова Михайла Олександровича, 3) Борисенка Івана Семеновича

за участі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю «ВТК Каштан»  

за участі третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: 1) приватний нотаріус Краматорського міського нотаріального округу Задорожній Дмитро Володимирович, 2)Борисенко Семен Іванович

про скасування наказу та визнання акту приймання-передачі частки у статутному капіталі дійсним

 

Суддя Полякова К.В.

 Ухвалою Господарського суду міста Києва від 23.05.2022 прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження у справі; справу ухвалено розглядати за правилами загального позовного провадження; залучено до участі у справі в якості: третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача Товариство з обмеженою відповідальністю «ВТК Каштан»; третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача приватного нотаріуса Краматорського міського нотаріального округу Задорожного Дмитра Володимировича; встановлено третім особам строк для подання пояснень по суті спору – протягом 10 днів з дня отримання даної ухвали.

У судовому засіданні 04.08.2022 оголошено відкладення підготовчого засідання на 18.08.2022 о 10:30 год. Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького 44-Б, зал судових засідань № 4.

 

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» «17» серпня 2022 року.