flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція” (Донецька обл., Мар’їнський район, м. Курахове) як позивача по справі

03 серпня 2022, 10:05

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю  “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція”

 (85612, Донецька обл., Мар’їнський район, м. Курахове, вул. Енергетиків 34)

як позивача по справі

Повідомлення про винесення ухвали по справі № 910/6627/22

 за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція”

до Акціонерного товариства “Українська залізниця”

про стягнення  241 627, 88 грн.

 Позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція” до Акціонерного товариства “Українська залізниця” про стягнення 241  627, 88 грн - залишити без руху.

  1. Встановити Товариству з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція” строк протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху для усунення недоліків позовної заяви, а саме надати суду докази надіслання копії позовної заяви з додатками на адресу Акціонерного товариства “Українська залізниця” (вул. Єжи Гедройця, буд. 5, м. Київ, 03150) листом з описом вкладення.
  2. Попередити Товариство з обмеженою відповідальністю “ДТЕК Курахівська теплова електрична станція” що в разі неусунення недоліків позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається особі, що звернулася із позовною заявою.

 Суддя Щербаков С.О.