flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Товариства з обмеженою відповідальністю “Китта” (ідентифікаційний код 39091624)

29 червня 2022, 11:40

До уваги

Товариства з обмеженою відповідальністю “Китта”

(85100, Донецька обл., Краматорський р-н, місто Костянтинівка, вул. Суворова, будинок 19) (ідентифікаційний код 39091624)

 Суддя Олена УДАЛОВА

 Повідомляємо про виклик у наступне судове засідання з розгляду заяви Товариства з обмеженою відповідальністю “ДЦ Україна” про визнання виконавчого документу таким, що не підлягає виконанню, яке відбудеться 05.07.2022  о 14:15 год. у справі № 910/4268/21

 Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 18.

 Учасники судового процесу під час дії карантину, у порядку статті 197 ГПК України мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою програмного забезпечення EasyCon.

Для участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції учасникам справи необхідно не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду клопотання (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду) про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програмного забезпечення EasyCon із зазначенням його облікового запису (логіну).

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в підрозділі «ПОВІДОМЛЕННЯ для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» - «29» червня 2022 року.