flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ФОП Заславського Олександра Юрійовича (м. Донецьк)

13 жовтня 2021, 16:30

До уваги фізичної особи-підприємця Заславського Олександра Юрійовича

(83102, м. Донецьк, проспект Ленінський, 25, кв. 126)

Повідомляємо ФОП  Заславського Олександра Юрійовича, що ухвалою від 06.09.2021 відкрито провадження у справі та прийнято позовну заяву до розгляду.

Розгляд справи здійснюватиметься в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін (без проведення судового засідання).

Відповідачу встановлено строк для надання суду обґрунтованого письмового відзиву на позовну заяву з доказами направлення відзиву позивачу у порядку, передбаченому статтями      165,      178 Господарського процесуального кодексу України, з викладенням мотивів повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на діюче законодавство; усіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову - протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Попереджаємо відповідача, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи (частина 2   статті 178 Господарського процесуального кодексу України). При цьому, якщо докази не можуть бути подані разом з відзивом з об`єктивних причин, відповідач повинен про це письмово повідомити суд та зазначити: доказ, який не може бути подано; причини, з яких доказ не може бути подано у зазначений строк; докази, які підтверджують, що особа здійснила всі залежні від неї дії, спрямовані на отримання вказаного доказу (частини 3,4   статті 80 Господарського процесуального кодексу України).

Встановлюємо відповідачу строк для подання заперечень на відповідь на відзив - протягом 5 днів з дня отримання відповіді на відзив з доказами направлення, вищезазначених заперечень,  позивачу у порядку, передбаченому статтями  165,  178 Господарського процесуального кодексу України.

Звертаємо увагу сторін, що розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження здійснюється судом за правилами, встановленими Господарським процесуальним кодексом України  для розгляду справи в порядку загального позовного провадження, з особливостями, визначеними у   главі 10 Господарського процесуального кодексу України.

Звертаємо увагу сторін, що інформацію по справі, що розглядається можна отримати на сторінці суду на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою:  http://ki.arbitr.gov.ua

Попереджаємо учасників судового процесу, що при ухиленні від виконання вимог суду до них можуть бути застосовані заходи процесуального примусу у вигляді штрафу, передбаченого      статтею 135 Господарського процесуального кодексу України.

Нагадуємо, що сторони відповідно до  статті 192 Господарського процесуального кодексу України, можуть укласти мирову угоду на будь-якій стадії судового процесу.

Повідомляємо сторін, що додаткові письмові докази, клопотання, заяви, пояснення, необхідно подати у строк до  06.10.2021.

  

Суддя Спичак О.М.

 

 Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Новини та події» - «13» жовтня 2021 року.