flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Говорухи Людмили Миколаївни (Автономна Республіка Крим)

10 червня 2021, 14:04

До уваги Говорухи Людмили Миколаївни

(Автономна Республіка Крим)

Повідомлення по справі №910/2444/21

Господарський суд міста Києва повідомляє про відкладення підготовчого засідання по справі №910/2444/21 за позовом Київської міської ради до відповідача ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОНСАЛТИНГОВА ФІРМА "РОНДО" треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ПЕЧЕРСЬКА РАЙОННА В МІСТІ КИЄВІ ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ, ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ М.КИЄВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ З ОБСЛУГОВУВАННЯ ЖИТЛОВОГО ФОНДУ ПЕЧЕРСЬКОГО РАЙОНУ М.КИЄВА", Говоруха Людмила Миколаївна, Чиж Олексій Михайлович про витребування майна з чужого незаконного володіння на 30.06.2021 о 14:30 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал №11.

Суддя Приходько І.В.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет у підрозділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» - «10» червня 2021 року.