flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги Васильченко Лілії Ігорівни (м. Донецьк)

22 березня 2021, 11:35

До уваги Васильченко Лілії Ігорівни (м. Донецьк)

Повідомлення про призначення засідання у справі №910/5349/18

Відповідно до пункту 6 Інформаційного листа Вищого господарського суду України від 12.09.2014 N 01-06/1290/14 Про Закон України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв'язку з проведенням антитерористичної операції» за неможливості здійснити повідомлення учасника судового процесу (поштою за місцезнаходженням учасника судового процесу, шляхом надсилання телеграми, телефонограми, з використанням факсимільного зв'язку чи електронною поштою або з використанням інших засобів зв'язку, які забезпечують фіксацію повідомлення) - інформація про час і місце судового засідання розміщується на сторінці відповідного суду (у розділі «Новини та події суду») офіційного веб-порталу "Судова влада в Україні" в мережі Інтернет (www.court.gov.ua/sudy/).

 

Враховуючи викладене, повідомляємо про відкладення розгляду справи №910/13536/19, яке відбудеться 14.04.21 об 10:20 год.

За позовом

Кравця Андрія Володимировича

до

Дзюби Анни Василівни, Васильченко Лілії Ігорівни, Олексенко Наталі Анатоліївни, Софійського Сергія Юрійовича, Бєлицької Ірини Володимирівни, Ляпунова Олександра Євгеновича

за участі

Приватного акціонерного товариства "Вестінтро", Петренка Володимира Івановича, Петренко Ганни Іванівни, Петренко Ірини Володимирівни, Петренко Олени Володимирівни, Петренко Тетяни Володимирівни, Русана Олександра Олександровича, Ярмоленка Володимира Івановича, Токарева Олега Миколайовича

про

переведення прав та обов'язків покупця акцій

Суддя Чебикіна С.О.

Засідання відбудеться в приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: 01054, м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 20.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/.

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному вебпорталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» - «22» березня 2021 року.