flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги ТОВ "Азовська продовольча компанія" (місто Донецьк)

09 жовтня 2020, 10:33

До уваги Товариство з обмеженою відповідальністю "Азовська продовольча компанія" (83045, Донецька обл., місто Донецьк, проспект Ленінський, будинок 43, ідентифікаційний код 30776349 )

Повідомлення по справі №910/10957/20

За позовом

Товариства з обмеженою відповідальністю "Файненс Компані"

до

Товариства з обмеженою відповідальністю "Таволга Торг", Товариства з обмеженою відповідальністю "Атлант-Інжиніринг", Товариства з обмеженою відповідальністю "Девелопмент-Групп", Товариства з обмеженою відповідальністю "Укрзернотрейдинг", Акціонерного товариства "Перший Український міжнародний банк" , Товариства з обмеженою відповідальністю "Централізована енергопостачальна компанія", Товариства з обмеженою відповідальністю "Азовська продовольча компанія", Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Бондар Тетяни Миколаївни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Юдіна Максима Анатолійовича, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Роєнко Ірини Василівни, Приватного нотаріуса Київського міського нотаріального округу Коваль Катерини Олександрівни

про

 визнання недійсними договорів і визнання протиправними та скасування рішень державних реєстраторів

 

Суддя Чебикіна С.О.

 

У судовому засіданні 07.10.2020 суд оголосив перерву у підготовчому судовому засіданні на 21.10.2020 о 17:30 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал №  20.

Електронна копія ухвали в мережі Інтернет за адресою:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/92036891

 

Дата розміщення інформації на сторінці Господарського суду міста Києва на офіційному веб-порталі «Судова влада в Україні» в мережі Інтернет в розділі «Повідомлення для учасників судового процесу, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України» - «09» жовтня 2020 року.