flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа №910/1607/14

17 лютого 2014, 16:27

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПРИЙНЯТТЯ ЗАЯВИ ПРО ПОРУШЕННЯ СПРАВИ

ПРО БАНКРУТСТВО ДО РОЗГЛЯДУ

 

 10.02.14

 № 910/1607/14

 

Суддя Пасько М.В., розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю “Хауратон Україна” (код ЄДРПОУ 35900634) про визнання банкрутом, визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст. 1, 11-13, 95 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, 

 

УХВАЛИВ:

 

1.Прийняти заяву до розгляду.

2.Підготовче засідання суду призначити на 20.02.14 о 11:10 год. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду міста Києва корп. “Б” в залі судових засідань № 7.

Викликати для участі у засіданні представників заявника (боржника) та арбітражного керуючого Бойка С.В.

3.Зобов'язати заявника (боржника) надати суду оригінали доданих до заяви документів (для огляду), довідки про найменування і номери рахунків, відкритих боржником у банківських установах, відомості про наявне майно, про обтяження рухомого та нерухомого майна, рішення про затвердження проміжного ліквідаційного балансу, довідку Київського міського бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна та Управління Державної автомобільної інспекції м. Києва про наявність або відсутність зареєстрованого за боржником рухомого та нерухомого майна, відомості відповідного реєстраційного органу про те, чи являється боржник засновком (учасником) господарських товариств та відомості про наявність акцій, акт останньої податкової перевірки, відомості останньої інвентаризації, належним чином засвідчені копії господарських договорів, за якими виникли кредиторські вимоги та докази їх виконання, докази перебування на податковому обліку в Державній податковій інспекції Оболонського району Головного управління Міндоходів у м. Києва та подання до податкового органу проміжного ліквідаційного балансу, докази подання останньої звітності до податкового органу, фондів соціального страхування та територіального управління Пенсійного фонду України.

4. Зобов’язати арбітражного керуючого Бойка Сергія Васильовича (свідоцтво про право на здійснення діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) № 188 від 12.02.13) надати суду до 18.02.14 заяву про участь у справі.

5. Належним чином засвідчений примірник ухвали направити: заявнику (боржнику), арбітражному керуючому Бойку С.В., органу державної виконавчої служби за місцезнаходженням боржника та державному реєстратору за місцем знаходження боржника.  

Суддя                                                                                                                   М.В. Пасько