flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа №5011-49/11805-2012

01 жовтня 2012, 11:27

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

___________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

 

 23.08.12

Справа № 5011-49/11805-2012.

 

Суддя Митрохіна А.В., розглянувши позовну заяву  Державного підприємства "Ресурспостач"

До   Товариства з обмеженою відповідальністю "Комерційний банк "АРМА"   

 Про визнання неправомірними дій ліквідатора Славкіної Марини Анатоліївни

 

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

 

СУДДЯ УХВАЛИВ:

 

1.  Порушити провадження у справі та прийняти позовну заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 24.09.12  о 12:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, зал №  1 .

3. Зобов'язати позивача - надати суду на день розгляду справи оригінали документів, копії яких додані до позовної заяви, довідки про внесення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України позивача і відповідача. Обґрунтувати позовні вимоги з посиланням на конкретні норми чинного законодавства. Подати суду власне письмове підтвердження того, що у провадженні господарських судів України або іншого органу, який в межах своєї компетенції вирішує спір, нема справ зі спору між тими сторонами, про той же предмет і з тих же підстав та нема рішення цих органів з такого спору.

4. Зобов'язати відповідача - надати суду на день розгляду справи письмовий відзив на позовну заяву, відповідно до статті 59 ГПК України з поясненням по суті заявлених вимог з наданням доказів, що обґрунтовують  викладені в ньому обставини.

 Якщо відповідач заперечує проти позову, то надати всі документи, які підтверджують заперечення проти позову. Відзив повинен містити мотиви повного або часткового відхилення вимог позивача з посиланням на конкретні норми чинного законодавства. Надіслати копію відзиву і доданих до нього документів позивачу.

5. Звернути увагу сторін на те, що нез'явлення в засідання господарського суду їх повноважних представників або однієї з них, не є перешкодою для розгляду справи по суті.

Повідомити позивача про те, що у відповідності з пунктом 5 частини 1 статті 81 ГПК України, якщо позивач без поважних причин не подасть витребувані  господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник не з’явиться на виклик у засідання господарського суду і його нез’явлення буде перешкоджати вирішенню спору господарський суд  може залишити позов без розгляду.

Попередити сторони про відповідальність, передбачену пунктом 5 статті 83 ГПК України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя                                                                                                                        А.В.Митрохіна