flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа №5011-24/11608-2012

29 серпня 2012, 15:42

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

___________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

 

 23.08.12

 Справа № 5011-24/11608-2012.

 

Суддя Мандичев Д.В. розглянувши заяву (боржника) Товариства з обмеженою відповідальністю "Карбон" (код ЄДРПОУ 31086879)

про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття  заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 1, 3-14, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст.ст. 64, 65, 86 ГПК України, суд -

 

УХВАЛИВ:

 

1.  Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 10.09.12 о 10:00 год.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва в залі судових засідань №5 (корпус Б).

Викликати для участі у засіданні представника заявника (боржника).

3. Зобов'язати заявника (боржника) - надати суду оригінал примірника друкованого засобу масової інформації, в якому опубліковано оголошення про припинення юридичної особи  - боржника та про порядок і строк заявлення кредиторами вимог до неї відповідно до ч. 4 ст. 105 Цивільного кодексу України для огляду в судовому засіданні; виконати вимоги ст. 36 ГПК України, надати суду: докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до  ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", докази на уповноваження особи, яка підписала заяву про порушення справи про банкрутство, належним чином засвідчені на вимогу ст. 36 ГПК України, інформацію про розмір частки державної власності у статутному фонді підприємства-боржника (у відсотках), оригінал довідки обслуговуючого банку (банків) заявника (боржника) про рух коштів на рахунку заявника (боржника) протягом останніх 1,5 років до дня звернення до суду з заявою про порушення справи про банкрутство, оригінал довідки обслуговуючого банку (банків) заявника (боржника) про фінансовий стан заявника (боржника) станом на день розгляду справи, оригінал довідки Комунального підприємства “Київське міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об'єкти нерухомого майна” та Управління Державної автомобільної інспекції м. Києва про наявність або відсутність зареєстрованого за заявником (боржником) рухомого та нерухомого майна, відомості відповідного реєстраційного органу про те, чи являється заявник (боржник) засновком (учасником) господарських товариств та відомості про наявність акцій.

4. Уповноважити заявника (боржника) на одержання від державного реєстратора доказів про внесення до Єдиного державного реєстру запису про порушення провадження у справі про банкрутство боржника, а також відомостей про те, що юридична особа –боржник перебуває у процесі припинення на підставі ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство для надання у судовому засіданні.        

5. Державного реєстратора за місцезнаходженням боржника - не пізніше наступного робочого дня з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців", про внесення запису повідомити суд  не пізніше п'яти робочих днів з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство.

6. Зобов'язати державну податкову інспекцію за місцем знаходження боржника  у семиденний термін поінформувати господарський суд про підприємницьку діяльність боржника, зокрема, щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, надати відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; відомості щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'язковим платежам.

7. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів заявника (боржника) до закінчення провадження у справі. Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

8. Заборонити посадовим особам заявника (боржника) вчиняти дії щодо відчуження майна, реорганізації чи ліквідації юридичної особи укладення угод про зазначене з іншими суб'єктами підприємницької діяльності. Заборонити посадовим особам заявника (боржника) або власнику його майна чи уповноваженому ним органу або іншим особам вчиняти певні дії щодо майнових активів заявника (боржника).

9.   Копію ухвали направити заявнику (боржнику), в прокуратуру, державну виконавчу службу, державну податкову інспекцію та державному реєстратору за місцезнаходженням боржника, у Державну податкову адміністрацію у м. Києві, установі банку боржника, державному органу з питань банкрутства.

10. Попередити заявника (боржника) про можливість застосування судом положень п. 5 ч. 1 ст. 81 ГПК України в разі неподання заявником (боржником) витребуваних судом документів або нез'явлення представника заявника (боржника) на виклик в судове засідання, без поважних причин.

 

   Суддя                                                                                                             Д.В. Мандичев