flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа № 44/286-б

19 грудня 2011, 17:25


ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

______________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

ПРО БАНКРУТСТВО

 14.12.11

Справа № 44/285-б.

 

Суддя Чеберяк П.П., розглянувши заяву  Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРИАДА-ПРІНТ" (код ЄДРПОУ 31751880)  (ст. 53  Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом")

про порушення справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття  заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 1, 3-14, 53 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом",  ст.ст. 64, 65, 86 ГПК -

 

УХВАЛИВ:

   1. Прийняти  заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Попереднє засідання суду призначити на 26.12.11  о 14:05 год. Засідання буде проведено у приміщенні господарського суду міста Києва за адресою: м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 44 - В в залі судових засідань № 43.

3. Ввести процедуру розпорядження майном боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРИАДА-ПРІНТ".

4. Призначити розпорядником майна арбітражного керуючого - Фоменка Андрія Вітілійовича,  ліцензія серії АГ № 580362 від 16.08.2011р.

5. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, відповідно до ст. 11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Зупинити виконання боржником грошових зобов’язань і зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів, строк виконання яких настав до введення мораторію).

Зупинити заходи, спрямовані на забезпечення виконання цих зобов’язань та зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), застосованих до прийняття рішення про введення мораторію.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров’ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв’язку з зобов’язаннями боржника в процедурах розпорядження майном боржника та санації.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

Виконавче провадження підлягає обов'язковому зупиненню відповідно до п. 8 ст. 34 Закону України "Про виконавче провадження" з моменту порушення господарським судом провадження у справі про банкрутство.

6. Відкрити процедуру санації боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "Фламенко".

 

7. Призначити керуючим санацією боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю "ТРИАДА-ПРІНТ" - директора Сніжка Сергія Васильовича.

8. Зобов'язати керуючого санацією - керівника боржника у тридцятиденний строк з дня винесення ухвали про порушення справи про банкрутство боржника і відкриття процедури санації подати повідомлення про порушення справи про банкрутство боржника і відкриття процедури санації  в офіційному друкованому оранні та подати докази опублікування до господарського суду (відповідно до ч. 5 ст. 53 Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом"

 

9. Зобов'язати: керуючого санацією та розпорядника майна надати реєстр вимог кредиторів, письмово повідомивши про результати розгляду заявників та  господарський суд.

 

10. Викликати  у судове засідання розпорядника майна боржника та керуючого санацією.

 

11. Копію ухвали направити:

-  боржнику;

-   установам банків боржника;

-  Міністерство  юстиції України  (01001, м. Київ, вул. Городецького, 13)

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для внесення до Єдиного державного реєстру запису про відповідне судове рішення.

 

 

            

 

Суддя                                                                                                                     П.П. Чеберяк