flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа № 46/174-б

09 листопада 2011, 18:13


 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м. Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

 

 07.11.11

Справа № 46/174-б.

 

Суддя Омельченко Л.В., розглянувши матеріали за заявою

 Державної податкової інспекції у Печерському районі міста Києва

до   Товариства з обмеженою відповідальністю "Хікамі  Нігіяка"  (ідентифікаційний код 35690057)  

про порушення справи про банкрутство визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 1, 3-14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України,

УХВАЛИВ:

 

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на 28.11.11 о 10:20 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, зал №  35 .

3. Викликати для участі у засіданні представників заявника та боржника.

4. Зобов'язати заявника надати суду довідку за підписом керівника інспекції (або його заступника з підтвердженням відповідних повноважень) про дату подання боржником останньої звітності, відомості щодо зміни адреси боржника; надати відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; копії останніх податкових декларацій та іншої звітності, поданої боржником до податкового органу, докази наявності або відсутності активів боржника, довідку щодо боржника з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до  ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", кандидатуру арбітражного керуючого та договір з ним, детальний розрахунок суми заявлених до боржника грошових вимог із зазначенням періодів прострочення виконання грошових зобов'язань, витяг з облікової картки платника податків, належним чином засвідчену довіреність представника в матеріали справи.

5. Зобов'язати боржника надати суду оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє боржник (установчий договір, статут, положення), свідоцтво про державну реєстрацію, витяг з Єдиного державного реєстру  юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців станом на листопад 2011 року; відзив на заяву про порушення справи про банкрутство з документальним обґрунтуванням заперечень з врахуванням вимог ч. 3 ст. 11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом"; список банків, що здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника та їх місцезнаходження; відомості про наявність коштів на рахунках в банках і інших фінансово-кредитних установах; довідку про загальну суму заборгованості перед кредиторами, у тому числі по заробітній платі працівникам; відомості про наявне майно; документи, що підтверджують фінансовий та майновий стан (останній звіт по балансу з розшифровкою суми по статті "Основні засоби", відомості останньої інвентаризації); акт останньої податкової перевірки; список кредиторів і дебіторів, інші докази на підтвердження чи спростування своєї неплатоспроможності перед заявником та іншими кредиторами.

6. Зобов’язати Державного реєстратора за місцем знаходження боржника внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", про внесення запису повідомити суд у п'ятиденний термін з моменту отримання ухвали суду про порушення провадження у справі про банкрутство.

Також, зобов'язати Державного реєстратора за місцем знаходження боржника надати суду інформацію щодо наявності в Єдиному державному реєстрі відомостей про знаходження  (незнаходження ) керівних органів боржника за адресою реєстрації. В разі наявності інформації про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації внести відповідні відомості до Єдиного  державного реєстру та надати суду витяг з Єдиного державного реєстру  на підтвердження вчинення зазначених дій.

Крім того, надати суду копії установчих документів боржника, відомості щодо внесення змін до установчих документів та проведення державним реєстратором відповідних реєстраційних дій в Єдиному державному реєстрі.

7. Уповноважити заявника на одержання відповідних відомостей від Державного реєстратора на підставі ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

8. Зобов'язати Управління Пенсійного фонду України у Печерському районі м. Києва у п'ятиденний термін з моменту отримання ухвали суду надати відомості щодо звітності боржника за останній рік (дата її подання) та наявності у боржника заборгованості по заробітній платі.

9. Зобов'язати Головне управління статистики у м. Києві у п'ятиденний термін з дня отримання ухвали письмово повідомити суд про дату подання останньої звітності.

10. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, який діє на весь час провадження справи про банкрутство.

11. Зобов'язати заявника, державного реєстратора за його місцезнаходженням та  Управління Пенсійного фонду України у Солом'янському районі м. Києва надати суду письмові пояснення щодо причин неможливості виконання вимог суду у разі їх наявності. 

12. Копію ухвали направити, заявнику, боржнику, установі банку боржника, Управлінню Пенсійного фонду України, державній виконавчій службі, державному реєстратору та прокуратурі за місцезнаходженням боржника, а також Головному управлінню статистики у м. Києві та Державній податковій адміністрації у місті Києві, державному органу з питань банкрутства.

 

Суддя                                                                                   Л.В. Омельченко