flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа № 44/268-б

01 листопада 2011, 15:34

 

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-Б     тел.230-31-34

 

 

 

УХВАЛА

 

Справа №  44/268-б

 

 28.10.2011

 

Суддя Чеберяк П.П., розглянувши заяву Товариства з обмеженою відповідальністю "СТЦ Охоронні системи"

до   Комерційно-технічного центру "Охоронні системи" у формі Товариства з обмеженою відповідальністю   

про визнання банкрутом

     визнав подані матеріали достатніми для прийняття  заяви до розгляду.

 Керуючись ст. ст. 1, 3-14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом",  ст.ст. 64, 65, 86 ГПК -

 

 УХВАЛИВ:

1. Прийняти  заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Підготовче засідання суду призначити на  07.11.11  о 16:00 год. Засідання буде проведено у приміщенні господарського суду міста Києва за адресою: м.Київ, вул. Б.Хмельницького, 44 - Б в залі судових засідань № 43.

Викликати для участі у засіданні представників заявника та боржника.

 

3. Зобов'язати:

Заявника надати суду: оригінали доданих до заяви документів, угоду на оплату праці між кредитором та арбітражним керуючим згідно з Законом України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом", надати відповідну ліцензію арбітражного керуючого, належним чином засвідчену довіреність представника в матеріали справи, витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців стосовно заявника та боржника.

Боржника надати суду: відзив, установчі документи, статут підприємства, довідку з Міністерства статистики України про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України станом на день розгляду справи, належним чином засвідчену довіреність представника в матеріали справи.

 

4. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника.

Зупинити виконання боржником грошових зобов’язань і зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів, строк виконання яких настав до введення мораторію).

Зупинити заходи спрямовані на забезпечення виконання цих зобов’язань та зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), застосованих до прийняття рішення проведення мораторію.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров’ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що виникли у зв’язку з зобов’язаннями боржника в процедурах розпорядження майном боржника та санації.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

 

5. Заборонити посадовим особам боржника вчиняти дії щодо відчуження майна, реорганізації чи ліквідації юридичної особи, укладення угод про зазначене з іншими суб’єктами підприємницької діяльності.

Заборонити посадовим особам боржника або власнику його майна чи уповноваженому ним органу або іншим особам вчиняти певні дії щодо майнових активів боржника.

 

6. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.

 

7.Копію ухвали направити:

- сторонам;

- Міністерство  юстиції України  (01001, м. Київ, вул. Городецького, 13)

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для внесення до Єдиного державного реєстру запису про відповідне судове рішення (п. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців").

 

 

8. Копію  ухвали для відома та з метою запобігання фіктивного банкрутства підприємства направити в:

- Прокуратуру м. Києва;

- Державну податкову адміністрацію у м. Києві, м. Київ, вул.Шолуденка, 33/19.

 

 

 

 

Суддя                                                                                            П.П.Чеберяк