flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа № 50/294-б

28 жовтня 2011, 17:04

 

 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

___________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

 

 24.10.11

Справа № 50/294-б.

 

Суддя Головатюк Л.Д. розглянув заяву  державної податкової інспекції у Шевченківському районі м. Києва

до   товариства з обмеженою відповідальністю Компанія "Сантіма"(код ЄДРПОУ 35647059)  ,    

про порушення справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

 

Керуючись ст.ст. 1, 3-14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом", ст.ст. 64, 65, 86 ГПК України, -

 

СУДДЯ  УХВАЛИВ:

 

1. Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

 

2. Призначити підготовче засідання суду на 17.11.11  о 14:45 год. в засіданні господарського суду за адресою: вул. Б.Хмельницького, 44-в, зал № 35. Викликати для участі у засіданні уповноважених представників сторін(заявника та боржника), явку яких визнати обов'язковою.

3. Зобов'язати:

Заявника - надати суду установчі документи заявника, належним чином засвідчені на вимогу ст. 36 ГПК України докази безспірності вимог, що визнані боржником, підтверджені виконавчими чи розрахунковими документами за якими відповідно до законодавства здійснюється списання коштів з рахунку боржника, докази невиконання боржником своїх грошових зобов’язань протягом трьох місяців після настання строку для їх сплати, надати суду копію договору застави (в т.ч. податкової застави), якщо такий було укладено, розмір частки державної власності у статутному фонді підприємства-боржника (у відсотках). Надати суду для огляду в судовому засіданні оригінали зазначених документів.

Надати суду довіреність представника в матеріали справи.

Надати суду: докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до  ч. 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", довідку з органу статистики про включення боржника до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України станом на день розгляду справи.  

Надати суду докази наявності або відсутності активів боржника, у разі відсутності активів боржника надати суду заяву про призначення ліквідатора боржника.

Боржника - подати відзив, згідно п. 3 ст. 11 Закону "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом", установчі документи та статут підприємства, відомості про майновий стан та список всіх кредиторів, дебіторів та можливих санаторів, довідку з Міністерства статистики України про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, розмір частки державної власності у статутному фонді, довіреність представника в матеріали справи.

    4. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника, відповідно до ст. 11 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, до закінчення провадження у справі - зупинити виконання боржником грошових зобов’язань і зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів, строк виконання яких настав до введення мораторію), та зупинити заходи спрямовані на забезпечення виконання цих зобов’язань та зобов’язань щодо сплати податків і зборів (обов’язкових платежів), застосованих до прийняття рішення проведення мораторію.

Мораторій на задоволення вимог кредиторів не поширюється на виплату заробітної плати, аліментів, відшкодування шкоди, заподіяної здоров’ю та життю громадян, авторської винагороди, а також на задоволення вимог кредиторів, що здійснюється боржником у порядку, встановленому статтею 14 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом", або керуючим санацією згідно з планом санації, затвердженим господарським судом, або ліквідатором у ліквідаційній процедурі в порядку черговості, встановленому статтею 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом".

Дія мораторію припиняється з дня припинення провадження у справі про банкрутство.

5. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.

6. Копію ухвали направити для виконання:

- сторонам;

 - Київському управлінню з питань банкрутства (вул. П.Любченка, 15, м. Київ, 03150);

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для внесення до Єдиного державного реєстру запису про відповідне судове рішення (п 1 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців").

7. Копію ухвали направити для відома та з метою запобігання фіктивного банкрутства підприємства в:

- прокуратуру м. Києва;

- державну податкову адміністрацю у м. Києві ( вул. Шолуденка, 33/19, м. Київ).

 

 

  Суддя                                                                                                              Головатюк Л.Д.