flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ухвала про порушення провадження у справі про банкрутство. Справа № 28/147-б

24 жовтня 2011, 17:16


 

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98

___________________________________________________________________________________

 

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ

У СПРАВІ ПРО БАНКРУТСТВО

 

 17.10.11

Справа № 28/147-б.

 

Суддя Копитова О.С. розглянувши  заяву  товариства з обмеженою відповідальністю "Техно-Консалтінг Груп"

до   товариства з обмеженою відповідальністю "Санітакс" (код 35850479)    

про порушення справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 1, 3-14, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст.ст.64, 65, 86 ГПК України, -

 

 УХВАЛИВ:

 

1. Порушити провадження у справі та прийняти  заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 22.11.11  о 10:20 Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва в залі судових засідань № 44.

3. Зобов’язати заявника - надати суду докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до  частини 2 статті 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців".

Уповноважити заявника на одержання відповідних записів від Державного реєстратора на підставі ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

Зобов’язати заявника надати суду докази наявності або відсутності активів боржника, у разі наявності активів боржника надати суду кандидатуру арбітражного керуючого, угоду на оплату праці між кредитором та арбітражним керуючим відповідно до Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом" та надати відповідну ліцензію арбітражного керуючого.

4.  Зобов'язати державну податкову інспекцію за місцем знаходження боржника  у семиденний термін поінформувати господарський суд про підприємницьку діяльність боржника, зокрема, щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, а також відомості щодо зміни адреси боржника; надати відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; відомості щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'язковим платежам. У випадках припинення підприємницької діяльності, зазначити про це в інформації, що подається. Також, повідомити суд про наявність інформації щодо підтвердження знаходження керівних органів боржника за адресою реєстрації, зокрема зазначити чи здійснювались посадовими особами податкового органу заходи щодо пошуку боржника та чи призвели ці заходи до відповідних результатів. В разі наявності зазначеної інформації надати суду підтверджуючі документи, зокрема акти  складені співробітниками податкового органу, тощо, також надати відомості (з доданням відповідних доказів, щодо повідомлення Державного реєстратора у встановленому законом порядку про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації; надати суду копії установчих та реєстраційних документів боржника наявних в податкових органах та копії останніх податкових декларацій поданих боржником до податкових органів.

5. Зобов’язати Державного реєстратора за місцем знаходження боржника внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до частини 2 статті 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", про внесення запису повідомити суд у десятиденний термін з моменту винесення судом ухвали про порушення провадження у справі про банкрутство.

Також, зобов'язати Державного реєстратора за місцем знаходження боржника надати суду інформацію щодо наявності в Єдиному державному реєстрі відомостей про знаходження  (незнаходження ) керівних органів боржника за адресою реєстрації. В разі наявності інформації про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації внести відповідні відомості до Єдиного  державного реєстру та надати суду витяг з Єдиного державного реєстру  на підтвердження вчинення зазначених дій.

Крім того, надати суду копії установчих документів боржника, відомості щодо внесення змін до установчих документів та проведення державним реєстратором відповідних реєстраційних дій в Єдиному державному реєстрі.

Уповноважити заявника на одержання відповідних відомостей від Державного реєстратора на підставі ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

6. Зобов'язати управління Пенсійного фонду України в Печерському районі м. Києва у семиденний термін надати суду відомості щодо звітності боржника за останній рік та наявності у боржника заборгованості по заробітній платі.

7. Зобов'язати Головне управління статистики у м. Києві надати суду відомості про подання боржником звітності на повідомити суд про дату подання останньої звітності.

8. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів боржника.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

9. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.                                

10. Копію ухвали направити:

-  заявнику (рекомендованим листом);

- боржнику (рекомендованим листом);

-  установі банку боржника;

- управлінню Пенсійного фонду України за місцем знаходження боржника;

- Головному управлінню статистики у м. Києві, (м. Київ, вул. Тургенівська, 71);

-  управлінню з питань банкрутства у м. Києві та Київській області, м. Київ, вул. Любченка, 15;

-  державній виконавчій службі за місцем знаходження боржника;

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для виконання (рекомендованим листом);

- Прокуратуру за місцезнаходженням боржника;

- Державну податкову адміністрацію у місті Києві (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19), (Управління по забезпеченню оперативно-правового супроводження матеріалів ДПС в судових установах УПМ ДПА в м. Києві).

 

           Суддя                                                                                                          О.С. Копитова