flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги відвідувачів суду

15 жовтня 2020, 12:17

У зв’язку зі збільшенням кількості хворих у суді на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS CoV-2, а також убезпечення працівників та відвідувачів суду від ризиків захворювання.

Прийом документів у приміщенні суду здійснюється за допомогою скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії, а також надісланих до суду засобами поштового зв’язку.

До будівель суду не допускаються особи без засобів індивідуального захисту (захисних масок), а також особи з ознаками респіраторних захворювань.

Особи, які прибули для участі в судових засіданнях, очікують їх початку поза межами будівель суду та проходять до залів судових засідань після виклику секретаря.

Представникам учасників судового процесу рекомендовано утримуватись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової їх присутності, та подавати до суду заяви про розгляд справ за наявними у них матеріалами та за відсутності учасників судового процесу.

Рекомендовано також утримуватись від відвідування суду для отримання копій судових рішень та подавати до суду клопотання про отримання процесуальних документів в електронному вигляді (зразок за посиланням https://ki.arbitr.gov.ua/sud5011/300/222/9 ).

Господарський суд міста Києва вживає всіх можливих заходів санітарно-профілактичного характеру, у тому числі проводить обеззараження приміщень за допомогою дезінфікуючих засобів та кварцування, здійснює збирання та передачу використаних засобів індивідуального захисту до спеціалізованих пунктів прийому та утилізації медичних відходів.

Сподіваємося на ваше розуміння!