flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддя Бондарчук В.В. взяла участь в розробці тренінгів для підготовки кандидатів на посаду судді

23 листопада 2017, 09:32

21 і 22 листопада 2017 року відбулася  апробація тренінгів для спеціальної підготовки кандидатів на посаду судді “Особливості розгляду корпоративних спорів” і “Вирішення спорів про право власності та інші речові права” в рамках підготовки суддів місцевих господарських судів.

В апробаціях взяли участь координатор блоку “Господарське судочинство” Віта Бондарчук, керівники груп розробників - Володимир Гевко та Юрій Власов і судді-розробники: Тетяна Дроботова, Валерій Картере,  Олена Коротун, Ольга Ємельянова, Олександр Крижний, Вікторія Ярошенко, Степан Коссак, Олена Малєєва та начальник  відділу забезпечення роботи секретаря судової палати апарату Вищого господарського суду України Олеся Лукомська.

Учасникам тренінгу продемонстровано відеоролики з їх наступним обговоренням. Жваву дискусію у учасників викликали робота у групах над ситуативними задачами та експрес – опитування.

Суддями -тренерами звернено увагу учасників тренінгу на проблемні питання які виникають при розгляді корпоративних спорів та спорів про право власності та інші речові права.

Після закінчення тренінгів, суддями–тренерами було проведено  анкетне опитування учасників тренінгу стосовно якості і корисності проведення тренінгу.