flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді господарського суду взяли участь у VI Судовому форумі

03 жовтня 2017, 15:30

28-29 вересня 2017 року у місті Києві за сприянням Асоціації правників України відбувся VI Судовий форум, який є одним із наймасштабніших правових заходів року.

Ця подія об’єднала провідних юристів України й світу, науковців, прокурорів та суддів. Зокрема, від господарського суду міста Києва у форумі взяли участь: суддя-спікер Бойко Р.В., судді: Блажівська О.Є., Баранов Д.О., Бондарчук В.В., Борисенко І.І., Васильченко Т.В., Дупляк О.М., Карабань Я.А., Нечай О.В., Отрош І.М., Павленко Є.В., Селівон А.М. та Ярмак О.М.

В рамках першого дня представники різних юридичних професій сформували портрет юриста нової генерації крізь призму удосконалення його професійної діяльності.

Ключовим питанням другого дня форуму стала судова реформа. А саме запрошені експерти та учасники заходу оцінили її результативність, обговорили проекти нових процесуальних кодексів та визначили роль Верховного Суду у побудові нової судової системи.

Також правники порівняли іноземний досвід регламентування здійснення правосуддя з запропонованими законодавцем змінами та висловили свої очікування від введення даних новел у національне процесуальне законодавство.