flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

15 вересня 2017, 10:01

Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 №648) http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/246-2016-%D0%BF , Положення про проведення конкурсів для призначення на посади державних службовців у судах, органах та установах системи правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 05.09.2017 №2646/0/15-17 http://www.vru.gov.ua/, Господарський суд міста Києва оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»:

  1. Головного спеціаліста із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики - 1 посада - безстроково;
  2. Провідного спеціаліста фінансово-економічного відділу - 1 посада - строково;
  3. Провідного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) - 1 посада – строково.

Наказ «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» від 14.09.2017 №65.

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В» - головного спеціаліста із забезпечення зв’язків з засобами масової інформації відділу аналітичної роботи, статистики та аналізу застосування судової практики Господарського суду міста Києва (Додаток 1).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»  - провідного спеціаліста фінансово-економічного відділу Господарського суду міста Києва (Додаток 2).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»  - провідного спеціаліста відділу автоматизованого документообігу суду, моніторингу виконання документів (канцелярія) Господарського суду міста Києва (Додаток 3).

 

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсі, подає до конкурсної комісії Господарського суду міста Києва такі документи:

УВАГА! Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв'язку з цим розумного пристосування подає заяву за наступною формою .

Звертаємо вашу увагу, що декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік, передбачена підпунктом 8 пункту 19 Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 №246 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 18.08.2017 №648), надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Конкурсна комісія Господарського суду міста Києва проводить перевірку документів, поданих кандидатами, на відповідність встановленим законом вимогам у триденний строк з дня їх надходження та повідомляє кандидату про результати такої перевірки у той самий строк.

Кандидати, документи яких не відповідають встановленим вимогам, до конкурсу не допускаються, про що їм повідомляє конкурсна комісія.

Документи, подані кандидатами для участі у конкурсі, не повертаються і зберігаються разом з матеріалами проведення конкурсу у відділі управління персоналом та антикорупційного моніторингу Господарського суду міста Києва.

Перелік тестових питань затверджено наказом Національного агентства України з питань державної служби від 30.08.2017 №178 (http://www.guds.gov.ua/page/testuvannya-2).

На офіційному сайті Національного агентства України з питань державної служби у розділі «Тестування» розміщена коротка інструкція користувача з проходження тестування (http://www.guds.gov.ua/page/testuvannya-2).

 За додатковою інформацією звертатись до відділу управління персоналом та антикорупційного моніторингу Господарського суду міста Києва за

тел.: (044)278-84-88.