flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У господарському суді проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду

23 червня 2017, 11:54

З метою визначення рівня довіри громадськості, оцінки якості та ефективності роботи, господарським судом міста Києва у період з 06 червня по 16 червня 2017 року було проведено анонімне опитування громадян-відвідувачів суду.

За основу було взято рамкову систему оцінювання роботи суду (стандарти, показники та методи), розроблені програмою USAID «Справедливе правосуддя».

В опитуванні, яке проводилося шляхом анкетування в приміщенні суду та на офіційному веб-сайті суду взяли участь 106 респондентів.

Дані проведеного анкетування дали змогу оцінити якість функціонування суду. Результати опитування показали позитивне сприйняття роботи судді учасниками судового процесу, так 66% вважають суддів господарського суду неупередженими та незалежними, 71% коректними, доброзичливими та ввічливими, 68% відмітили належну підготовку суддів до судових засідань. 

 

78% опитаних  відзначили доброзичливість працівників апарату господарського суду, 77% - професіоналізм при здійсненні ними своєї діяльності.

 

Високим результатом (79%) другий рік поспіль відвідувачі суду відмітили наповненість та інформативність сайту суду.

 

Повідомляємо, що всі результати опитування прийняті до уваги та будуть спрямовані на підтримання показників на високому рівні.

 

Детально ознайомитися із результатами опитування можливо за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1Le8ccZzknvxQ_jtnBrrL8lR0F82SA7KkaMyjjYlnVns/viewanalytics